Haarlem – Turfmarkt 28

Tussenwoning || Te koop
€ 695.000,- k.k.

Haarlem – Turfmarkt 28

Kenmerken

Omschrijving

Uniek wonen op een toplocatie!
In het centrum van Haarlem met fantastisch uitzicht over het Spaarne ligt deze sfeervolle en speels ingedeelde woning met tuin én dakterras op het westen.

De woning is goed onderhouden en is slim ingedeeld waardoor alle ruimtes optimaal benut worden. De drie slaapkamers, werkkamer, twee badkamers, oneindige bergruimtes en de twee buitenruimtes maakt dit een heerlijke en complete stadswoning.

Gelegen op loopafstand van het historische en gezellige centrum van Haarlem en de Haarlemmerhout. Ook het strand is vlakbij! De snelweg is zeer eenvoudig te bereiken, waardoor je met de auto zo naar Amsterdam, Schiphol of richting Den Haag rijdt.
De bushalte is voor de deur en het Station is ook te voet bereikbaar en dichtbij.

Indeling:
Begane grond: entree, royale hal met veel bergruimte en wasmachine-opstelling in vaste kast en meterkast; gang; moderne badkamer met vloerverwarming, ligbad, wastafel en toilet; slaapkamer met openslaande deuren naar achtertuin en achterkamer welke momenteel in gebruik is als kantoor maar ook ideaal te gebruiken is als kinderkamer of inpandige berging.

1e etage: lichte woonkamer met houtkachel en prachtig uitzicht over het Spaarne, ruime, moderne woonkeuken met inbouwapparatuur en openslaande ramen naar het dakterras op het westen.

2e verdieping: ruime overloop met kastenwand/ roomdivider welke doorgang geeft naar de slaapkamer aan de voorzijde. Aan weerszijden is hier veel kastruimte. 2e badkamer met douche, wastafel en toilet, ruime slaapkamer aan de achterzijde.

Algemeen:
· Beschermd stads- of dorpsgezicht;
– Bouwjaar 1854;
· Woonoppervlakte ca. 107m2, inhoud ca. 352 m2;
· Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing;
· Cv-combiketel Remeha uit 2012;
– Parkeren middels parkeervergunning, 1 vergunning voor twee kentekens per adres;
– Bestemming: Gemengd 3;
· Oplevering in overleg.

Plattegronden

Woning video