Heemstede – Voorweg 9

Eindwoning || Verkocht
€ 680.000,- k.k.
Verkocht

Heemstede – Voorweg 9

Kenmerken

Omschrijving

In het leukste straatje van Heemstede, in het Oude Centrum, ligt dit charmante woonhuis. Deze sfeervolle en speels ingedeelde woning heeft 5 kamers, een heerlijke voor- én achtertuin! Originele details o.a. glas en lood zijn aanwezig.
De begane grond is uitgebouwd, waardoor de woonkamer heerlijk licht en ruim is.

De ligging is zeer centraal. Op loopafstand van het Wilhelminaplein met o.a. een bakker, het Groenendaalse Bos, de woensdagmarkt en het gezellige centrum met winkels en restaurants. Ook diverse sportaccommodaties, basisscholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn om de hoek.

Indeling

Begane grond: royale voortuin met fietsenberging; entree, vestibule met garderobe en meterkast; gang met toilet en verdiepte trapkast; fijne ruime woonkamer en-suite met erker, open haard, eikenhouten vloer en vaste kasten, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gasfornuis, afzuigkap, Quooker, twee koelkasten en vaatwasser. Via de openslaande deuren is er toegang tot de zonnige achtertuin.

De heerlijke achtertuin biedt veel privacy en heeft een zeer ruime vrijstaande houten berging, waar zich momenteel de wasmachineopstelling en vriezer bevindt. De berging doet dienst als bijkeuken en wordt verwarmd door een radiator. Tevens is er een achterom aanwezig.

Eerste verdieping: overloop; drie goede slaapkamers, waarvan één met vaste kast; badkamer (2017) voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet. De dakkapel aan de voorzijde geeft dankzij de grote ramen veel natuurlijk lichtinval, evenals de zijramen.

Zolder: open ruimte met (tweede) wasmachine aansluiting, dakkapel en dakraam en toegang tot de bergvliering.
De ruimte kan ook ingedeeld worden als ouderslaapkamer met een eigen badkamer.
Bergruimte achter de knieschotten en vaste kast, waar zich ook de CV-opstelling bevindt.
Deze ruimte leent zich er perfect voor om 2 slaapkamers te creëren.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 117 m2, inhoud ca. 413 m3;
– Bouwjaar ca. 1939;
– Energielabel C;
– Voorzien van dubbel glas, m.u.v. voordeur;
– Cv-ketel uit 2015;
– Oplevering in overleg.

Plattegronden

Woning video